-
מגזין "בופה" לאוכל וגורמה כשר ובריאהושק מגזין "בופה" לאוכל גורמה, בריא וכשר בעריכת השפית אפרת ליבפרוינד. במגזין נוטלים חלק שפים ישראליים בכירים ביניהם: מיקי שמו, אבי שטייניץ, צ'רלי פדידה, מוטי בוחבוט ועוד.
-
משקאות חמים עם ניחוח ט"ו בשבטרשת קפה אילן'ס מגישה מתכונים למשקאות מחממים ומיוחדים לחורף על בסיס צמח הלבנדר.
-
משקאות חורפיים אצל אילן'ס
רשת קפה אילן'ס מציעה לכבוד החורף את תפריט הפאב קפה: מבחר משקאות קפה משולבים באלכוהול.
-
מתכון לביבות בטטה
לביבות בטטה ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, שף ראשי מלון ענבל ירושלים.
-
מתכונים להכנה מהירה עם החומרים שכבר יש בבית
מיטב השפים של פריניר אספו עבורכם מתכונים להכנת רוטב בולונז, פרצופוני פיצה, כדורי בשר ברוטב עגבניות, קנלוני ופתיתים אדומים שניתן להכין ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית.
-
מתכון לראש השנה: סלט סלק אדום ותפוחי עץ
לקראת ראש השנה, מתגייס השף הראשי של מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf – צ'רלי פדידה, לעזרתנו ומציג מתכונים להכנת ארוחת חג.
-
מתכון לפסח: דג פורל
דג הפורל הזוכה לאחרונה לביקוש הולך וגובר, הינו דג איכותי, עסיסי ובריא במיוחד אודות לערכי האומגה 3 שבו. הפורל גדל במימיו הצלולים של נחל הדן, הוא בעל טעם מעודן, מכיל מעט עצמות וסופג באהבה כל שילוב וטעם.