-
מתכון לסטייק אנטריקוט צלוי במחבת פסים בזיגוג סויה ודבשלקראת ה- 4/7 מציג השף צ'רלי פדידה, ממסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון ת"א, הפקת מתכונים לחגיגת העצמאות של ארצות הברית של אמריקה
-
מתכון חלבי לשבועות קל ומהיר להכנהמתכון לפסטה פנה עם קוביות בטטה זיתים שחורים מוקרמת בגבינת מוצרלה
-
מתכון לבלינצ'ס טבעוניחג השבועות, ידוע כחגיגה של מוצרי חלב ולרוב אנו עושים שימוש רב במוצרים מן החי. למעשה, עם ההיצע הרחב הקיים היום, ניתן בקלות להמיר את המוצרים בתחליפים מן הצומח.
-
מתכון לצלעות טלה על מצע עדשים שחורותבאדיבות השף אסף מישקובסקי, מסעדת הקומה ה-11, מלון קראון פלזה סיטי סנטר ת"א
-
מתכון ללחם מרוקאילקראת פורים חושף השף צ'רלי פדידה, המנצח על מטבחה של מסעדת Olive Leaf הכשרה בשרתון ת"א מתכון בן 150 שנה לפחות, שעובר מזה דורות.
-
מתכון לכריך טונה עשירמתכון כריך טונה "ניו-יורק" באדיבות חברת טונה סטארקיסט
-
מתכון: לבבות חציל בלאדי עם ביצי שליומתכון לבבות חציל בלאדי עם ביצי שליו באדיבות ישי אטיאס, שף מסעדת "וינו סוקה" הכשרה בהרצליה