• כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום.
    ארוחת גורמה לט"ו בשבט: מתכוני השף צ'רלי פדידה
    השף צ'רלי פדידה, המנצח על מטבחה של מסעדת השף Olive Leaf בשרתון ת"א אביב, יוצא לרגל ט"ו בשבט בחגיגת גורמה בהשראת הטבע ומציג מתכונים על טהרת הפירות היבשים: כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל ושיזפים ויין אדום, טונה אדומה צרובה עם רוטב תמרים ולימון ומניפת חזה מולארד צלוי עם פירות העונה מקורמלים
  • מסעדת בלאק
    ט"ו בשבט ברשת Black
    רשת בלאק חוגגת את ט"ו בשבט עם מבחר מנות המשלבות את רוח החג עם טעמים נהדרים.
  • לביבה חמה במתחם התחנה.
    לביבה חמה ומתוקה במסעדת רג'ינה בתל אביב
    במסעדת רג'ינה מוסיפים מנה מיוחדת לתפריט לרגל חנוכה. מדי ערב בשעה 19:00 הדלקת נרות חגיגית במסעדה.
  • נתח סלמון צרוב מוגש עם קרם שומר ערק ג'בלנהא מכותר בזוקיני מסעדת אוליב ליף.j
    פסטיבל מנות גורמה בשילוב ערק
    מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון יוצאת בחנוכה בפסטיבל ערק כשר, בשיתוף מזקקת הבוטיק "ערק מצדה" בכפר מעיליא שבגליל המערבי, שמציע לכם לחגוג עם מנות בסגנון ים תיכוני המשלבות ערק בוטיק ולראשונה גם קינוחי סופגניות ערק
  • נשיקות שוקו באספרסו בר.
    משקאות חורף באספרסו בר
    רשת אספרסו בר מציעה מגוון משקאות חמים לחמם לכם את החורף הקרב.
  • דגיצל.
    שניצל דג סלמון טרי בבלאק
    מנת החודש של רשת Black תוגש במהלך נובמבר דגיצל. שניצל של דג סלמון טרי
  • שף תאכל כשר 2013
    פסטיבל שף תאכל כשר 2013
    אירוע המסעדות של ישראל, פסטיבל שף תאכל הפעם בסימן כשר, בחגיגה של טעמים ומבצעים מיוחדים, ט"ז-כ"ז בחשוון (20.10-31.10.13)