• קוסקוס עם שעועית ברוטב עגבניות.
    מנות חמות ב-5 ש"ח בתחנה המרכזית בירושלים
    לראשונה בישראל: מנות צמחוניות טבעוניות חמות הנעשות במקום ועוד מגוון פריטי מזון מהיר ושתייה קלה וחמה בכשרות מהדרין ב – 5 שקלים בלבד
  • השפים המשתתפים בפסטיבל שף תאכל.
    פסטיבל "שף תאכל" חוזר
    פסטיבל "שף תאכל" חוזר לחורף חם של מטעמים וריחות מהמטבח של אימא. 11-20 לינואר במסעדות מובחרות בכל רחבי הארץ
  • מסעדת סומסה
    'סומסה' למהדרין בר"ג
    מסעדת סומסה הכשרה למהדרין ברמת גן מציעה אירוח ברמה אחרת עם תפריט אקסקלוסיבי ומוקפד.
  • פסטיבל דלועים במסעדת אוליב ליף בתל אביב.
    פסטיבל דלעת במסעדת Olive Leaf במלון שרתון
    לכבוד עונת הדלועים וחג הHalloween המזוהה עם הדלעת, מתקיים במסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון פסטיבל דלעת מיוחד, שיימשך שבועיים
  • בקלאווה כבד אווז
    תפריט חדש למסעדת "אנדיב" באשדוד
    לאחר חודש ימים בהם היתה המסעדה סגורה ועם תקווה שהימים הסוערים מאחורינו, אפשר להתפנות ולהנות מתפריט חדש במסעדת אנדיב של השף גיא פרץ במלון ווסט, אשדוד, היום יותר מתמיד, אנו באתר "בבא קמא" מבקשים חזקו את הדרום ובואו לבלות בעסקים שסבלו קשות מימי הלחימה
  • אגדיר הכשרה בעפולה
    הסניף הכשר הראשון לרשת אגדיר
    סניף עפולה של רשת אגאדיר קיבל בימים אלו תעודת כשרות והפך לסניף הכשר הראשון ברשת.
  • סלט אגסי נאשי בציפוי פיסטוק קלוי.
    פסטיבל אגסי נאשי במסעדת Olive Leaf בשרתון תל אביב
    שיתוף פעולה טעים בין מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון, לבין פירות "בראשית" מהגליל והגולן. במסגרת פסטיבל מיוחד, שיתקיים במלון לקראת ט"ו באב בין התאריכים 10-22.8.2014, ירקח השף צ'רלי פדידה מנות ספיישל שישלבו את אגס הנאשי